Premaster, minors en keuzevakken

Een premaster is een schakelpakket tussen je (niet-) theologische HBO of WO-opleiding en een master aan onze universiteit. Op de pagina over premasters zie je voorbeelden van pakketten. Andere opties: Aanvullingsminor theologie (15 EC) of Premaster als minor (40 EC)

Hier zie je een overzicht van minors en keuzevakken. Studenten van andere universiteiten kunnen zich gratis inschrijven.  Je krijgt een creditbewijs van de behaalde punten en in veel gevallen kun je die ook bij andere studies inbrengen bij je vrije ruimte.

Kies Op Maat is voor Hbo en WO-studenten waarvan de instelling is aangesloten bij Kies op Op Maat. Meld je aan via Kies op maat. Met Kies Op Maat kun je als hbo- of wo-student eenvoudig en vaak kosteloos minoren of vakken volgen bij andere hogescholen en universiteiten in Nederland. Kies Op Maat bied je de zekerheid dat de module wordt erkend door je eigen opleiding. Is jouw instelling niet aangesloten?  Vul dan dit formulier in.

Hieronder zie je een overzicht van de keuzevakken waar je je nog voor kunt inschrijven voor collegejaar 2023-2024. Als je een vak aanklikt is daar ook het collegerooster te zien.

Periode C: 5 februari 2024 – 19 april 2024 (aanmelding sluit 5 januari)

Periode D: 22 april 2024 – 28 juni 2024 (aanmelding sluit 22 maart)

Periode A: 2 sep 2024 - 8 nov 2024 (aanmelding sluit 1 juni)

Goedendag, waar ben je naar op zoek?