NL Scholarship

Het NL Scholarship is een beurs van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap én Nederlandse hogescholen en universiteiten. De beurs is voor studenten die willen studeren, stage lopen of een onderzoek doen buiten de Europese Economische Ruimte (EER). De EER bestaat uit de EU, Liechtenstein, IJsland en Noorwegen. NL Scholarship heette voorheen Holland Scholarship.

Studeer jij momenteel aan de Theologische Universiteit Utrecht? Denk je aan studeren, stage lopen of onderzoek doen buiten Europa? Verleg dan nu je grenzen en onderscheid je door een internationale ervaring.

Voor wie?

De beurs is bedoeld voor studenten van de TU Utrecht die willen studeren, stage lopen of een onderzoek doen buiten de EER.

Beurs

De beurs bestaat in het cursusjaar 2024-2025 uit een eenmalig bedrag van € 2500 en is een tegemoetkoming in je studiekosten.

Selectiecriteria

  • Je volgt een voltijd opleiding aan de TU Utrecht
  • Je gaat voor minimaal 7 weken en 10 ECTS naar het buitenland
  • Je studie, stage of onderzoek vindt plaats in een land buiten de EER

Aanvragen

Het NL Scholarship vraag je aan bij het International Office: international@tukampen.nl.

Er is geen deadline voor het aanvragen van de beurs. We adviseren je wel om de beurs minimaal 4 maanden voordat je naar het buitenland gaat aan te vragen.

WilWeg

Via deze link vind je informatie. Wil je meer algemene informatie over de mogelijkheden voor een studie, stage of onderzoek in het buitenland en ervaringen van anderen? Kijk dan op www.wilweg.nl.

NL Scholarship wordt mogelijk gemaakt door:

Goedendag, waar ben je naar op zoek?