Premaster als minor

De premaster als minor is speciaal ontwikkeld als aanvullend op een minor van 15 EC, om daarmee door te stromen naar één van onze masters, maar is ook zelfstandig te volgen.

De premaster aanvulling bestaat uit 3 modules van elk 5 EC: Oude Testament, Nieuwe Testament en Systematische Theologie. Deze modules kan je grotendeels in begeleide zelfstudie volgen, wanneer het jou uitkomt.

Premaster als minor (30-70 EC)

Een premaster is een schakelpakket tussen je (niet-) theologische HBO of WO-opleiding en een master aan onze universiteit. Dit schakelpakket kan je volgen als je al (lang geleden) je andere opleiding hebt afgerond, maar kan je ook volgen tijdens je huidige opleiding. In het kort bestaat de premaster uit:

20 EC (voor eenjarige masters) of 60 EC (voor predikantsmaster, inclusief 30 EC bijbeltalen)Plus voor algemene masters minimaal 10 EC keuzemodulesPlus voor HBO-studenten 10 EC Bachelorproef te combineren met afstudeerwerk van je eigen instelling afstudeerwerk.

Voor meer informatie over de premaster, zie premaster.

Ingangseisen

Ben je nog bezig met je bacheloropleiding aan een andere universiteit of hogeschool, dan kun je de premaster volgen als je het propedeusediploma van je bachelor hebt behaald of het eerste jaar hebt voltooid. Bij instroom in de master moet je je bachelor echter wel hebben afgerond.

Inschrijven

Wil je je aanmelden voor een minor, of meer weten? Neem contact op met de studieadviseur: studieadvies@tuu.nl.

De premaster als minor gaat altijd door. Inschrijving voor de pre-master verloopt via studielink.nl.

Schrijf je nu in voor deze master!

Meld je aan!

Wil je je aanmelden voor een minor, of meer weten?

Neem contact op met onze studieadviseur: studieadvies@tuu.nl.

Elizabeth Blokland

Ik schrijf me in via het inschrijfformulier

Inschrijfformulier minors en losse vakken
Goedendag, waar ben je naar op zoek?