Diensten en tarieven

Lenen

De bibliotheek van de Theologische Universiteit heeft in de eerste plaats ten doel studenten en docenten van de universiteit te ondersteunen in hun studie en onderzoek. Daarnaast kunnen ook andere belangstellenden gebruik maken van de bibliotheek. Lees op deze pagina meer over onze diensten en tarieven.

Aan het lenen van materialen uit de eigen collectie zijn geen kosten verbonden. Wel dient men in het bezit te zijn van een lenerpas. Bij een eerste bezoek wordt een lenerpas gemaakt (op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en adreslegitimatie). Meer informatie is te vinden in het uitleenreglement onderaan deze pagina.

Bij verlies of beschadiging kan tegen vergoeding een nieuwe pas verstrekt worden.
Nieuwe lenerspas                                   € 2,50
Nieuwe studentenpas (chipkaart)      € 5,00

Aanvragen boeken TU Apeldoorn of John Smyth Library

Boeken uit de collecties van de Theologische Universiteit Apeldoorn en John Smyth Library (IBTS Centre) kunt u via de catalogus van TU Kampen aanvragen. Voor het afhalen van deze boeken in Kampen worden geen kosten berekend aan studenten en medewerkers van de TU, maar overige leners betalen € 5,00 per boek. De boete voor niet afhalen van dergelijke aanvragen bedraagt € 5,00 per boek voor alle leners.

Aanvragen boeken en artikelen andere bibliotheken (IBL)

Bij het aanvragen van boeken uit andere bibliotheken bemiddelt de bibliotheek voor medewerkers en studenten van de TU. De kosten daarvan zijn vervolgens voor de rekening van de aanvrager. Aanvragen kunnen per e-mail aan de bibliotheek worden doorgegeven.

Boek       € 13,00 per band (uit buitenlandse bibliotheek € 16,00 per band)
Scan       €   6,50 per artikel

Kopiëren / scannen

In de bibliotheek kunt u kopieën of scans (naar e-mail of USB) maken. Scannen is gratis, maar kopiëren kost € 0,05 per kopie (A4 – zwart/wit). Studenten en medewerkers betalen een gereduceerd tarief. Tevens is het mogelijk tegen extra vergoeding kopieën/scans te laten maken.

Overig

In de bibliotheek is Eduroam aanwezig.

Het is niet toegestaan in de studiezaal van de bibliotheek te eten of te drinken.

De bibliotheek is beperkt rolstoeltoegankelijk, dus houd hier rekening mee als je een rolstoelgebruiker bent. De uitleenbalie bevindt zich op de eerste verdieping. Er is een traplift aanwezig.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar bibliotheek@tukampen.nl.

Goedendag, waar ben je naar op zoek?