Alle onderwijsactiviteiten online

De afgelopen week hebben we er alles aan gedaan om voorzieningen te treffen zodat de onderwijsprogramma’s online kunnen draaien. We zijn voorbereid om, ook als de Coronacrisis langer gaat duren, onderwijs te blijven bieden.

Het was een uitdaging om zo snel de technische faciliteiten en de doorvertaling naar de onderwijspraktijk te regelen, maar de eerste online-colleges zijn ondertussen gehouden en een docentenvergadering kon digitaal georganiseerd worden.

Afgelopen donderdag hebben we zelfs onze wekelijkse chapelviering kunnen organiseren waar meer dan 70 studenten, docenten en medewerkers elkaar digitaal ontmoeten. Er werd samen naar muziek geluisterd, er was een overdenking, er werden gebedspunten gedeeld en er werd samen gebeden.

Ook de open avond, waar informatie over onze masteropleidingen gegeven wordt, kunnen we online aanbieden op donderdagavond 26 maart via de website.  Je kunt informatie krijgen over alle afstudeerrichtingen: Oude testament, Nieuwe Testament, Church and Mission in the West, Identiteit, Ethiek en samenleving, Kerkgeschiedenis, Systematische Theologie, Spiritualiteit, MIRT (internationale master) en de predikantsmaster. Daarnaast kan je vragen stellen over toelating, kosten en inschrijving.

Goedendag, waar ben je naar op zoek?