Seminar morele dilemma’s

Datum
1 juni 2021

Seminar Morele dilemma’s

In onze contacten met ondernemers hebben we gemerkt dat het gesprek rond dilemma’s gewaardeerd wordt en vaker terug mag komen. We hebben dit concreet gemaakt in ons nascholingsaanbod en hebben een module ingericht voor ondernemers en mensen uit het bedrijfsleven.

Morele dilemma’s zijn bij uitstek vragen die je confronteren met jouw levens- en wereldvisie: wie wil jij zijn, naar wat voor wereld wil jij op weg? Waardoor laat jij je – bewust of onbewust – leiden in je dagelijks werk?

Wat is jouw morele kompas in je dagelijks werk?

Voor christenen die maatschappelijke verantwoordelijkheid dragen is een moreel kompas onontbeerlijk. Het maakt daarbij niet uit of je in de profit- of non-profitsector werkzaam bent, als ondernemer, bedrijfsleider of afdelingshoofd, of een functie hebt in zorg, politiek of onderwijs. Een adequaat moreel kompas reikt je zowel doeltreffende tools als de spirituele voedingsbronnen aan om te komen tot verantwoord beleid en handelen. In het seminar Morele dilemma’s in bedrijfsleven en beroepspraktijk ga je daarmee aan de slag door middel van inspirerende verhalen, herkenbare casussen en groepsgesprekken.

Hier is meer informatie over het seminar en aanmelding voor het seminar te vinden: www.wwjg.nl/moreelkompas

Goedendag, waar ben je naar op zoek?