Pianoconcert 2 Vitali Starikov

Datum
19 april 2024
Tijd
19:30 - 21:45
Locatie
Augustinuszaal, Theologische Universiteit Utrecht

Op vrijdag 19 april 2024 geeft klassiek toppianist Vitali Starikov een pianoconcert in de Augustinuszaal van de Theologische Universiteit Utrecht, Plompetorengracht 3. Inloop met koffie en thee. Het concert begint om 19:30. Hij zal o.a. Bach, Brahms en Chopin spelen. Het belooft een mooie avond te worden.

De toegang voor het concert is gratis. Een vrijwillige bijdrage voor de pianist wordt gewaardeerd. Voor meer informatie kunt u mailen naar irenske@icloud.com.

2-й концерт (tweede concert)

“Sonata Quest”

– J. Haydn Sonata in F major No.38, Hob.XVI:23

– L. van Beethoven Sonata No.26, op.81a “Les Adieux”

– L. van Beethoven Sonata No.14, op.27 No.2, “Moonlight”

– F. Liszt Sonata in B mineur

Het is de tweede keer dat Vitali Starikov ons met een bezoek vereert voor een pianoconcert. Mocht u alvast een voorproefje willen zien, bekijk dan het YouTube-account van Vitali Starikov.

Er is plaats voor maximaal 90 personen. Graag aanmelden via onderstaand formulier:

Geen velden gevonden.

Over Vitali Starikov

Vitali’s muzikale reis begon toen zijn ouders hem inschreven bij een muziekgroep voor kinderen toen hij drie jaar oud was. Toen hij zeven jaar oud was stroomde hij door naar een school voor getalenteerde kinderen. Hij maakte zijn concertdebuut op tien-jarige leeftijd met het Ural State Russion Folk Orchestra. Toen hij veertien jaar oud was droeg hij zijn leven volledig op aan de muziek. Hij trad o.a. op met the Belgian National Orchestra, Belarusian State Symphony Orchestra en St. Petersburg Symphony. Vitali toerde o.a. met the Orchestre national de Metz. Hij speelde onder meer in Oostenrijk, Israël, Cyprus, Italiïe en Frankrijk. Vitali doet het internationaal erg goed, zo eindigde hij op de vijfde plek bij de 2021 Queen Elisabeth Competition.

Goedendag, waar ben je naar op zoek?