Open huis voor alumni en organisaties

Datum
1 juli 2022

Deze zomer is het zover: de Theologische Universiteit Kampen | Utrecht verhuist naar Utrecht. We houden daarom open huis voor alumni en organisaties.

We vestigen ons in hartje Utrecht aan de Plompetorengracht 3. Op 30 juni is er de officiële opening en op 1 juli houden we een open dag. Dit is een bijzonder moment in de lange geschiedenis van onze instelling. Dit is ook een bijzonder moment voor Utrecht, vanouds de stad van de theologie in Nederland. Een mooie combinatie en een nieuw begin. Dat willen we samen vieren.

Programma

Op 30 juni zal het universiteitsgebouw officieel geopend worden.

Op 1 juli is het gebouw open voor iedereen die er een kijkje in wil nemen: buren, kerkleden, relaties. U wordt ontvangen door medewerkers van de universiteit. In de middag is er een speciaal programma voor onze alumni, de oud-studenten van de TU, en voor vertegenwoordigers van kerken en organisaties waar we ons mee verbonden weten.

Meer dan een gebouw

We openen ons nieuwe gebouw en nodigen u uit dit met ons te vieren. Maar wat we echt belangrijk vinden is de betekenis die we aan het gebouw kunnen geven, samen met allen die het gaan gebruiken. We hopen dat dit een plek wordt van geloof, hoop en liefde, een plek van ontmoeting, studie, toerusting van nieuwe generaties christenen. We hopen dat iedereen die komt geïnspireerd naar huis gaat als vriend van de TU in Utrecht.

Vanaf 13.00 uur ontvangen we alumni met een kopje koffie of thee

om 13:30 is er een speciale bijeenkomst voor alumni met een bijpraatsessie door het CvB en een presentatie van het aanbod van cursusmateriaal van Weetwatjegelooft en PEP.

Daarna kunnen alumni het pand bezichtigen en is er ruimte voor ontmoeting en gesprek.

Vanaf 15:00 is er in de aula een bijpraatsessie voor organisaties.

Rond 16.00 uur is er ter afsluiting een hapje en een drankje voor alle gasten.

Genodigden hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Bent u alumnus en heeft u geen uitnodiging ontvangen? Stuur een mailtje naar ejakkerman@tukampen.nl om aan te melden.

Goedendag, waar ben je naar op zoek?