Livestream: Verhalen van pijn en ontmoeting

Datum
27 november 2020

Afscheidssymposium Henk Geertsema

D.V. 27 november organiseren we een symposium ter gelegenheid van het afscheid van Henk Geertsema van Hogeschool Viaa te Zwolle, de Theologische Universiteit te Kampen en het Praktijkcentrum Gereformeerde Kerken te Zwolle. Het symposium is gepland in de Plantagekerk in Zwolle.

Door de maatregelen ter bestrijding van het corona-virus kunnen bij die bijeenkomst slechts 30 personen aanwezig zijn. Dat betreft zowel vertegenwoordigers van de organisaties, als medewerkers van het congres, als enkele familieleden en gasten. Om het symposium voor iedereen toegankelijk te maken wordt een livestream voorbereid vanuit de Plantagekerk.

Als je het symposium live wilt volgen is het noodzakelijk te registreren op de website van het symposium https://www.weetwatjegelooft.nl/studiebijeenkomsten/henkgeertsema/ . Dat geeft inzicht in hoeveel kijkers te verwachten zijn en geeft de organisatoren ook de gelegenheid om je snel te bereiken via de mail als er nieuwe ontwikkelingen zijn rond het symposium. Ook ontvang je via deze weg toegang tot de livestream.

Goedendag, waar ben je naar op zoek?