Boekpresentatie God, geld en geloofsgemeenschappen (online)

Datum
29 november 2021

Van harte nodigt het TU Team voor Bedrijf en Samenleving van de Theologische Universiteit Kampen u uit voor de presentatie van het boek God, geld en geloofsgemeenschappen (red. Leon van den Broeke). Balanceren tussen geld en geloof spreekt niet vanzelf. Geloof mag wat kosten, maar tot welke prijs? Kerken moeten zich bezighouden met de vraag waar hun geld vandaan komt en waar het heen gaat. Als het goed is, hebben kerken daarbij aandacht voor zowel de zaak als de mens, voor zowel ziel als zakelijkheid. Ook op een persoonlijk niveau is het thema ‘God en geld’ een relevant thema. Hoe ga je om met je persoonlijke vermogen? En welke rol speelt je geloofsovertuiging daarbij?

Op maandag 29 november 2021, 16:00 – 17:00 uur wordt een eerste exemplaar van het boek aangeboden aan Ruurd Kooistra. George Harinck en Miranda Klaver zullen een inhoudelijke bijdrage leveren. De boekpresentatie zal vanwege de huidige coronamaatregelen online plaatsvinden.

U kunt zich aanmelden voor de boekpresentatie via (adijkstra@tukampen.nl). U ontvangt dan tijdig een link voor de Zoom-bijeenkomst.

Goedendag, waar ben je naar op zoek?