Conferentie: Kerk sta op!

Datum
20 september 2024
Locatie
Betteld, Zelhem

Verlang je naar een kerk die gevuld is met vrede, vreugde en recht? Ben je benieuwd hoe Gods koninkrijk zichtbaar wordt door de plaatselijke kerk? Kom dan naar de conferentie: Kerk sta op! Conferentie voor gewone vredezoekers. Met bijdragen van Stefan Paas, Margriet van de Kooi en Hans Schaeffer.

De conferentie is van 20-22 september 2024 op conferentiecentrum de Betteld te Zelhem. Deelnemers zijn vredezoekers die nieuwsgierig zijn naar kerkzijn in deze tijd en zicht willen krijgen op de manier waarop hun plaatselijke kerk duurzaam kan vernieuwen.

Onder leiding van Stefan Paas doen we twee keer de bijbel open over wat Gods Woord zegt over kerkzijn en vrede. Op vrijdagavond pakken we het thema vreugde en Gods koninkrijk uit onder leiding van Margriet van der Kooi. Zaterdagmiddag volg je workshops over prangende vragen die momenteel spelen binnen kerkzijn vandaag. Op zaterdagavond staat het thema recht doen vanuit je plaatselijke kerk centraal. Een drietal twintigers zullen laten zien op welke manier zij dat doen vanuit hun plaatselijke kerk. Op zondagmorgen vieren we, ter afsluiting, gezamenlijk het Heilig Avondmaal, met als voorganger Hans Schaeffer. Je bent samen met je gemeenteleden en gasten die je gemeente regelmatig bezoeken van harte uitgenodigd!

Kerk sta op! Is een initiatief van kerkvernieuwings-beweging Kerk2030 in samenwerking met de Theologische Universiteit Utrecht en Micha Nederland.

Ga voor meer informatie naar de website van de conferentie: Kerk sta op!.

Goedendag, waar ben je naar op zoek?